Gjestvangsgatan 1
265 33,Åstorp
Kontakta oss
TS Bilverkstad

Effektiv felsökning

Felsökning på ett kick

Att felsöka en bil innebär att man steg för steg, antingen enligt särskilda protokoll eller med en tanke på vad som kan vara fel på bilen, går igenom bilens delar, testar dem och avgör deras tillstånd. Fram till för inte så länge sedan gjordes detta alltid manuellt, vilket var både tidsödande och lämnade utrymme för felbedömningar.

Effektiv felsökning

Idag sköter vi på TS Bilverkstad all felsökning med avancerad datateknologi, så långt det är möjligt vill säga, för på äldre bilmodeller kan denna teknologi göra mer skada än nytta. Med hjälp av uppdaterade programvaror för varje unikt bilmärke bli felsökningen både snabb och effektiv, med väldigt lite utrymme för felbedömningar.

Tack vare denna suveräna teknologi har vi blivit mycket entusiastiska vad gäller just felsökning, vi älskar att sätta våra apparater på prov och snabbt och enkelt få reda på vad i bilen som behöver åtgärdas. Sedan kan man lägga mer energi på själva reparationen.

Avancerad utrustning

Vill du lämna din bil i händerna på en bilverkstad som har utrustning i absolut världsklass, så lämnar du den hos oss på TS Bilverkstad. Vi har i vår ägo bland annat:

  • Nordens modernaste chassidynamometer. Med denna kan vi enkelt mäta saker som vridmoment, temperatur på avgaser, laddtryck och avgasmottryck m.m. Även avgasvärden och kontroll av hastighetsmätare samt vägmätare görs med ett kick med denna fantastiska maskin.
  • Med ASNU spridarprovarbänk genomför vi diagnoser, samt rengör spridare.
  • Vi har 4-hjulsvågar som används för mätning av fjädringsproblem och invägning av tävlingsbilar.
  • Felkoder läses med en avancerad Bosch KTS 520, eller en VAS 5052.

Som synes är TS Bilverkstad i Helsingborg utrustad med det allra bästa inom bilteknologi, och det i kombination med vårt intresse och vår erfarenhet inom bilmekanik gör oss till det tryggaste valet av bilverkstad i Skåne.