Gjestvangsgatan 1
265 33,Åstorp
Kontakta oss
TS Bilverkstad

Om oss

Mer än 35 års erfarenhet av bilar

TS Bilverkstad grundades år 1975 av Tommy Svensson i den skånska kuststaden Helsingborg, och idag har företaget tre anställda som tillsammans utgör ett exceptionellt team med kunskap, förmåga och erfarenhet att serva och reparera bilar av alla slag.

Om oss

Mycket har hänt sedan starten på sjuttiotalet, såväl som inom bilindustrin som helhet som inom vår lilla verkstad. I 14 år fanns vi i Helsingborg, men sedan 1989 ligger vår verksamhet förlagd till Åstorp. I samband med flytten auktoriserades vi för Audi och VW, och auktoriseringar var vår specialitet fram till år 2004 då vi istället för auktoriseringar för dessa två märken ingick ett samarbete med Din Bil Sverige AB. Idag har vi expertis gällande bilmärkena Audi, VW och Skoda.

Experter och specialister

Utöver de tre bilmärkena som faller inom vår expertis har vi specialiserat oss på en rad andra bilmärken såsom Mercedes, Volvo oh BMW. Med det sagt tar vi emot alla marknadens bilmärken med stor entusiasm och lång erfarenhet, såväl personbilar som mindre lastbilar och släp.

TS Motorsport – med passion för tävlingsbilar

År 2009 startade Sverker Ottosson upp TS Motorsport som ett systerbolag till TS Bilverkstad och erbjuder allt från felsökningar till trimning och programmering av racingbilar. Vidare konstruerar och monterar TS Motorsport bilar för tävling.